Woning verkopen? Kies voor Méér Succes

Makelaardij Woudenberg is dé NVM-woningmakelaar van Woudenberg en omliggende plaatsen. Met meer dan 35 jaar ervaring kennen we iedere straat tot in detail. Bovendien hebben we een groot bestand van woningzoekers: mensen van wie de woonwensen bij ons bekend zijn. Dat geeft jouw woning direct al een voorsprong... vóór de verkoop gestart is!

Wat ons onderscheidt?

Méér succes! Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst, maar feit is dat Makelaardij Woudenberg al tientallen jaren de meestverkopende makelaar van Woudenberg is. Hoe dat komt? Door ons Méér Succes Verkoopplan:

  • Méér strategie: iedere woning is uniek en heeft een eigen doelgroep. Daarom beginnen wij altijd met een uitgebreide woning-doelgroepanalyse. Prijsstelling is hierbij ook een belangrijk onderdeel.
  • Méér voorbereiding: bij het verkoopklaar maken gaan we verder dan topfotografie en een aantrekkelijke beschrijving van je woning. We geven ook advies over wat jij zelf kunt doen om je woning zo optimaal mogelijk te presenteren.
  • Méér media: bij verkooppresentatie zijn websites zoals Funda.nl, professionele woningdocumentatie en een opvallende etalage de basis. Wij gaan een stap verder via de Woonkrant (4 x per jaar) en promotie via onze populaire Facebook-pagina. Daarnaast bieden we je woning selectief aan bij woningzoekers uit onze database.
  • Méér aandacht: betrokkenheid en bereikbaarheid, dat wil jij toch ook? Onze makelaars houden je doorlopend op de hoogte van ontwikkelingen, via mail, telefoon en app. Heb je een vraag? Dan bel je gewoon op of stuurt een berichtje.
  • Méér verkoopkracht: via een netwerk aan specialisten geven we jouw woning - indien nodig - méér verkoopkracht. Verkoopstyling, video, social-mediacampagnes, woningspecifieke websites, doelgroepgerichte Google- en Facebook-promoties, speciale events en acties... we brengen als het nodig is jouw woning extra sterk in beeld. En daarbij is weinig ons te gek !

Vrijblijvend praten over de verkoop van jouw woning of een gratis waardebepaling? Vul je gegevens in en wij nemen snel contact op!

Ja, neem contact met mij op!